De aggressiva invandrarna kan mycket väl visa sig vara AFS bästa valarbetare. Många svenskar har aldrig sett sådant här beteende.

De aggressiva invandrarna kan mycket väl visa sig vara AFS bästa valarbetare. Många svenskar har aldrig sett sådant här beteende.

Risk för kalabalik i Kungsträdgården – Stockholms stad vill spärra av platsen

I morgon fredag ska Alternativ för Sverige hålla valfinal i Kungsträdgården i centrala Stockholm. Men det som skulle bli en positiv familjefest riskerar att sluta med kalabalik – vänsterextremisterna i AFA, Antifascistisk aktion, rustar nämligen för sabotage. Och Stockholms stad överväger att spärra av hela området för att till varje pris förhindra AFS från att hålla sin valfinal.

Minst sju personer omhändertogs i Nyköping.

På torsdagseftermiddagen höll uppstickarpartiet AFS sitt sista torgmöte i Återvandringsturnén. Klockan 15 drog man igång på Stora torget i Nyköping och det dröjde inte länge förrän en ganska stor grupp unga invandrarmän och vänstertjejer började skrika, visa fingret och till och med spotta på partiledaren Gustav Kasselstrand. Till sist blev det hela så stökigt att polisen fick gripa in, hålla fast de mest aggressiva och fick omhänderta minst sju personer.

Risken är mycket stor att det blir ännu värre i Kungsträdgården i morgon. Den våldsförhärligande organisationen AFA skriver på nätet:

”AfS har nekats tillträde till Kungsan av Sthlm stad, men uppmanar sina medlemmar att ta sig dit ändå. Så vår motdemonstration står fast. Den 7 september kryper sig nasseslemmet tillbaka till Stockholm för att avsluta sin ”återvandringsturné”, där de försökt sälja sin rasistiska, kvinnofientliga 30-talsdynga till olika städer runt om i landet. Utan att gå in närmre på saken har de i varje stad de besökt bemötts som sig bör – med fiskrens, äggkastning och sabotage. Visst vore det synd om Stockholm var sämre?

Under protester inledde de sin turné här och under protester ska den avslutas, ingenstans ska vi låta nazisterna få sprida sin pest ostörda. Slut upp den sjunde och visa vad du tycker om de här äcklen!”

De rödgrönrosa ger sig inte

Stockholms stad, som tidigare hade hyrt ut Kungsträdgården till AFS, drog häromdagen tillbaka sitt tillstånd vilket innebär att partiet inte får använda scenen och inte ansluta sina högtalare till Stockholms stads elnät. Men eftersom polistillståndet ligger fast, har Gustav Kasselstrand förklarat att finalfesten ska hållas precis som planerat – med den skillnaden att partiet själva måste betala för elektriciteten.

Men det rödgrönrosa styret i Stockholm tänker inte ge sig. Enligt källor till Ingrid&Maria överväger stadens politiska ledning att med hjälp av Trafikverket, parkförvaltningen och polisen spärra av Kungsträdgården med betonggrisar, byggstängsel, fordon och annat – och på så sätt göra det mer eller mindre omöjligt för stockholmare och sympatisörer från hela landet att fira Alternativ för Sveriges framgångsrika valkampanj.

Som svar på detta har AFS stämt Stockholms stad. Så här skriver de:

”I målet vid Stockholms tingsrätt yrkar Alternativ för Sverige att Stockholms stad – vid påföljd av ett vite på 1 000 000 kr – ska förpliktas att följa parternas avtal och tillåta partiet att använda Stora scenen och området kring den under partiets valspurt i Kungsträdgården i morgon. Alternativ för Sverige har hemställt om att tingsrätten ska meddela ett så kallat interimistiskt beslut med det innehållet redan i dag.

Grunden för Alternativ för Sveriges talan är att Stockholms stads hävning av avtalet saknar grund och är ogiltig. Avtalet gäller fortfarande och Stockholms stad är skyldig att följa det.”

Kasselstrand tar det hela med ro

Något interimistiskt beslut kom inte under dagen, men partiledaren Gustav Kasselstrand tar det hela med ro. Till Ingrid&Maria säger han:

– Vi har tillstånd av polisen och har god dialog med dem. Stockholms stad kommer inte att kunna stoppa mötet. Barnfamiljer kan utan problem komma dit, polisen kommer inte tillåta vänstern att komma nära överhuvudtaget.

Planen är att gästerna och artisterna i stället för att stå på Stora scenen gör sina framträdanden framför den. AFS målsättning är att tillställningen, trots vänsterextremisternas hot och Stockholmspolitikernas försök att hindra en politisk motståndare från att framföra sina åsikter, ska bli en familjefest.

Det mest intressanta med det kompakta motståndet mot Alternativ för Sveriges möte är att det visar hur oroat vänsteretablissemanget är för uppstickarpartiet. Om etablissemanget och dess svans i AFA inte trodde att AFS hade goda möjligheter att ta sig in i riksdagen, skulle de näppeligen ha mobiliserat så hårt mot partiet.

4 kommentarer angående “Risk för kalabalik i Kungsträdgården – Stockholms stad vill spärra av platsen

  1. Halmdocka, engelska ”straw man argument” består i att debattören först bygger en nidbild av motståndaren och sedan argumenterar mot denna nidbild. Det AFA här skriver skulle kunna vara ett skolexempel på just detta, och det är så bisarrt och uppenbart lögnaktigt, att man kan undra om de ens själva tror på vad de skriver. I alla händelser vittnar det om en total avsaknad av sakliga argument.

  2. Det kommer bli en folkfest i Kungsan imorgon. Men kommer kanske vara litet svårt att ladda mobilen. Det är verkligen skojigt hur sossarna och ”liberalerna” har gjort bort sig och gett AFS och vi sympatisörer draghjälp. Hehe, de är redan anmälda till OSSE. Ska gå förbi S valstuga på vägen dit och höra mig för litet grann, hur tänkte ni nu? Fniss.

    AFA behöver ingen oroa sig för, de är slut. Bråkar de kör vi bort dem på direkten. Det enda de mäktar med nuförtiden är att smyga runt på natten med fiskrens i fickorna 🙂

  3. Däremot är jag litet missnöjd med att ni illustrerar artikeln med de tråkiga scenerna från Nyköping. Kungsan kommer inte vara på det sättet alls. Nyköping var sista ansträngningen för våra hjältar på återvandringsturnen för att ta sig över mållinjen. Medan kungsan är belöningen. Till kungsan går vi för att njuta av hur långt vi kommit och varandras sällskap och vår gemenskap. I Nyköping var det hårda tider för de Nyköpingsbor som var modiga nog att gå dit. Det kommer inte alls bli så i kungsan. Blir vi 500? 1000? 20000?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #115 Platinasponsorer: Monica – Ni är jordens salt, Alf – Ni är inte ensamma!, Siwert – Keep on, Lena – Ni är kanonbra, bäst, tjejer!, Carola – En liten gåva för bra podmaterial!!!, Elisabet Majs – Platina till vassaste tungor och huvuden, Renaud – Käraste flickor, Jag följer naturligtvis Ingrids råd: varje dag ber jag för Sverige (och Frankrike) som en gång för inte så länge sedan ju var de två finaste länderna uppå jorden. Fy fasiken vad jag lider (och blir förbannad) när jag ser vad som sker. Det skall mycket till att jag missar ett av Era otroligt värdefulla avsnitt. Tack! Denna gången får det bli 500 + månadsbelopp (en droppe, jag vet, men...), Ingegerd – Hatten av för Isac 10 år, vilken toppkille, Lennart – Nej inte ledsna miner sträck på er Skånes guldbrudar, nu visar ni vart skåpet ska stå mot den vedervärdige från Höganäs, Magnus – Mer testosteron till Svenne banan. Övriga: Michael – Gåva, Richard, Kasper – Tack för dagens program, Susanne – Ni e bäst!, Egil - Tack för att ni levererar o för att ni finns, Gunnar – Gåva, Ylva – Liten gåva, Katarina – Kämpa vidare damerna!, Inger – Gåva I&M, Mikael – Tack, Bo Göran, Kerstin – Gåva, Petter – Gåva, Berndt – Gåva, Inger (igen!) – Gåva I&M, Sten Åke – Från Forserum, Reijo – Ni är toppen, Georg – Gåva, Göran, Eva-Britt – Ni är bäst!, Sven – Gåva, ni är bäst!, Nils, Harriet – Bra jobbat!, Lars – Gåva, Judit – Tack för ert jobb för ett bättre Sverige!, Muro – Ge dom va de tål ni är toppen, Ove – Gåva, Peter – Donation, Renaud, Cecilia, Daniel, Åke, David, Anonym H, Dag, Jeanette, Anonym L, Anonym N, Sissel – Jeg elsker dere!!! Og jeg ber for dere. Et viktig tips: Se serien Europa the last battle. Den er i 10 deler og går over 12 timer. Bitchute, Nils – Tackar för välgjorda reportage! Nisse i Spanien., Kerstin, Madelaine, Emma – Slant till er goa tjejer för en riktigt bra podcast! Ni inger hopp i en annars mörk tillvaro. Tack för att ni finns och orkar <3, Anonym A-B, Eva, Birgitte, Pontus, Britt, Hans – Månadskram!, Gunnel – Kämpa på!, Pirkko, Margareta – Gåva, Christina – Gåva, Peter – Gåva, Alf, Göran – Gåva till Ingrid och Maria, Staffan – Gåva.