Svart man blir plötsligt vit genom pixling. En av många fina trollkonster svenska medier ägnar sig åt.

Svart man blir plötsligt vit genom pixling. En av många fina trollkonster svenska medier ägnar sig åt.

Efter virala succén – se bonusklipp från Mordet på Europa

Såväl filmmakaren Michael Hansen som Ingrid&Maria är förtjusta över den virala succé dokumentärfilmen Mordet på Europa gjort sedan vi skrev om den i lördags. Därför presenterar vi nu ett påskägg med bonusmaterial – med mer Robert Aschberg, Kent Ekeroth och Ingrid Carlqvist, bland annat.

Vår artikel om Michael Hansens dokumentärfilm Mordet på Europa höll sånär på att krascha servrarna på vårt webbhotell, och gav Ingrid&Maria en flygande start. Under tisdagen lade YouTube plötsligt en åldersrestriktion på filmen, vilket utgör en rejäl hämsko eftersom man då tvingas logga in på YouTube om man vill se den. Men filmen finns åtminstone kvar än så länge.

– Det känns skönt att veta att svenskarna har tillgång till information de aldrig skulle fått genom mainstreammedierna. De alternativa medierna är de enda som kan avslöja sanningen. Jag antar att det är därför svenska regeringen, Facebook och YouTube nu slår ner på altmedier, videor och bloggar inför det svenska valet, säger Michael Hansen.

Han har de senaste dagarna bland annat förfärats över det som drabbat Alternativ för Sverige, då partiet av allt att döma belagts med en så kallad geoblock på YouTube, vilket innebär att man inte kan se vissa av deras videoklipp från svenska ip-adresser.

– De försöker göra samma sak här i USA nu [inför kongressvalet i november, red:s anm.]. Medierna och teknikjättarna vill påverka valen i både Europa och USA. Det är läskiga tider vi lever i, men sanningen kommer att komma ut.

Hade svårt för Aschberg

Klippet med bonusmaterial innehåller bland annat utdrag från Michael Hansens möte med journalisten Robert Aschberg, en person Hansen hade minst sagt svårt för.

– Han är ett bra exempel på allt som är fel med svenska medier. Här sitter alltså en kille som är en del av eliten, bor i bästa tänkbara områden, och aldrig behöver konfronteras med konsekvenserna av vad hans ”öppna gränser”-filosofi gör med Sverige. Det är sådana som han som är orsak till att det ser ut som det gör i Sverige.

Michael Hansen har inget vidare bra intryck av svenska medier. Han nämner ordet Nordkorea, och i klippet tar han bland annat upp vitpixling (att man får mörkhyade att se ljusa ut via utsuddade, manipulerade bilder), att journalister lever helt separerade från folket, och att man vägrar gå ut med signalement på brottslingar.

Medierna ska hålla folket okunniga

– De ljuger så de tror sig själv och deras enda uppgift verkar vara att hålla folket okunniga så att de inte gör uppror. Det finns många exempel på hur svenska medier mörklagt vad som pågår i Sverige.

– Deras rapportering är extremt selektiv och de förföljer människor som vågar tala öppet. Bland annat har ju Robert Aschberg excellerat i konsten att fullständigt förgöra folk som vågar tala emot massinvandring. Det otäckaste är att medierna samarbetar med både regeringen och extremvänstern för att hålla svenskarna i okunskap om vad som sker i deras egna kvarter.

Bonusklippet Svenska medier ljuger och mörklägger kan ses HÄR. Klicka på den lilla rutan CC nere till höger för att slå på svensk textremsa.

4 kommentarer angående “Efter virala succén – se bonusklipp från Mordet på Europa

  1. När YouTube blockerar för svenska tittare, kommer man enkelt runt problemet så här:

    1) Klicka på de tre strecken längst uppe till vänster i YouTube.
    2) Välj ”Inställningar” (kugghjulet).
    3) Klicka i rutan ”Plats” och välj t.ex ”Danmark”

    Sedan går det bra att avnjuta det blockerade inslaget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #114 Platinasponsorer: Göran G – Grattis Ingrid bra jobbat. Jag är stort fan av er, Göran L – Snålskjutsen är över. FortsättKämpaViTarDemNiÄrBäst, Monica – Gåva, ni är fantastiska!, Gammelmormor – Det är skrämmande och oförlåtligt hur våra politiker kallsinnigt tittar på när vårt en gång så trygga fina Sverige går under, Magnus – För framtids segrar, Anders, Isac – Er sannolikt yngsta trogna lyssnare och fan, Isac 10 år, skulle på skolans uppmaning springa och samla in pengar för UNICEF. Fick lite fakta om korrumperade FN och UNICEF. Sprang 7 km och drog in 1400 kr, deklarerade att detta i stället ska gå till Ingrid och Maria. Övriga: Göran A, Anton, Inger – Kram Inger&M, Örjan – Tack för att ni kämpar, Angelika – Gåva, Carl – Gåva, Margarita – Hej tjejer, ni är bäst, Renee – Tack för att ni finns!, Per – Gåva, Jim – Tack för en rak och ärlig journalistik!, Inger – Gåva, Maja – Tack!, Andreas – Donation, Henrik – Donation, Lennart – Månatligt bidrag, Tord – Tack för ett bra program, Lasse – Bra jobbat, Eva & Lasse, Anonym A, Katrin, Milada, Tommy, Birgitta, Carin, Gertiepie, Anonym T, Roland, Liselott, Anonym M, Anne-Marit, Magnus, Gabor, Mikael, Anton, Kristina, Margareta, Mikael. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #114 Platinasponsorer: Göran G – Grattis Ingrid bra jobbat. Jag är stort fan av er, Göran L – Snålskjutsen är över. FortsättKämpaViTarDemNiÄrBäst, Monica – Gåva, ni är fantastiska!, Gammelmormor – Det är skrämmande och oförlåtligt hur våra politiker kallsinnigt tittar på när vårt en gång så trygga fina Sverige går under, Magnus – För framtids segrar, Anders, Isac – Er sannolikt yngsta trogna lyssnare och fan, Isac 10 år, skulle på skolans uppmaning springa och samla in pengar för UNICEF. Fick lite fakta om korrumperade FN och UNICEF. Sprang 7 km och drog in 1400 kr, deklarerade att detta i stället ska gå till Ingrid och Maria. Övriga: Göran A, Anton, Inger – Kram Inger&M, Örjan – Tack för att ni kämpar, Angelika – Gåva, Carl – Gåva, Margarita – Hej tjejer, ni är bäst, Renee – Tack för att ni finns!, Per – Gåva, Jim – Tack för en rak och ärlig journalistik!, Inger – Gåva, Maja – Tack!, Andreas – Donation, Henrik – Donation, Lennart – Månatligt bidrag, Tord – Tack för ett bra program, Lasse – Bra jobbat, Eva & Lasse, Anonym A, Katrin, Milada, Tommy, Birgitta, Carin, Gertiepie, Anonym T, Roland, Liselott, Anonym M, Anne-Marit, Magnus, Gabor, Mikael, Anton, Kristina, Margareta, Mikael. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #114 Platinasponsorer: Göran G – Grattis Ingrid bra jobbat. Jag är stort fan av er, Göran L – Snålskjutsen är över. FortsättKämpaViTarDemNiÄrBäst, Monica – Gåva, ni är fantastiska!, Gammelmormor – Det är skrämmande och oförlåtligt hur våra politiker kallsinnigt tittar på när vårt en gång så trygga fina Sverige går under, Magnus – För framtids segrar, Anders, Isac – Er sannolikt yngsta trogna lyssnare och fan, Isac 10 år, skulle på skolans uppmaning springa och samla in pengar för UNICEF. Fick lite fakta om korrumperade FN och UNICEF. Sprang 7 km och drog in 1400 kr, deklarerade att detta i stället ska gå till Ingrid och Maria. Övriga: Göran A, Anton, Inger – Kram Inger&M, Örjan – Tack för att ni kämpar, Angelika – Gåva, Carl – Gåva, Margarita – Hej tjejer, ni är bäst, Renee – Tack för att ni finns!, Per – Gåva, Jim – Tack för en rak och ärlig journalistik!, Inger – Gåva, Maja – Tack!, Andreas – Donation, Henrik – Donation, Lennart – Månatligt bidrag, Tord – Tack för ett bra program, Lasse – Bra jobbat, Eva & Lasse, Anonym A, Katrin, Milada, Tommy, Birgitta, Carin, Gertiepie, Anonym T, Roland, Liselott, Anonym M, Anne-Marit, Magnus, Gabor, Mikael, Anton, Kristina, Margareta, Mikael. Denna vecka tackar vi: Nyhetsveckan #114 Platinasponsorer: Göran G – Grattis Ingrid bra jobbat. Jag är stort fan av er, Göran L – Snålskjutsen är över. FortsättKämpaViTarDemNiÄrBäst, Monica – Gåva, ni är fantastiska!, Gammelmormor – Det är skrämmande och oförlåtligt hur våra politiker kallsinnigt tittar på när vårt en gång så trygga fina Sverige går under, Magnus – För framtids segrar, Anders, Isac – Er sannolikt yngsta trogna lyssnare och fan, Isac 10 år, skulle på skolans uppmaning springa och samla in pengar för UNICEF. Fick lite fakta om korrumperade FN och UNICEF. Sprang 7 km och drog in 1400 kr, deklarerade att detta i stället ska gå till Ingrid och Maria. Övriga: Göran A, Anton, Inger – Kram Inger&M, Örjan – Tack för att ni kämpar, Angelika – Gåva, Carl – Gåva, Margarita – Hej tjejer, ni är bäst, Renee – Tack för att ni finns!, Per – Gåva, Jim – Tack för en rak och ärlig journalistik!, Inger – Gåva, Maja – Tack!, Andreas – Donation, Henrik – Donation, Lennart – Månatligt bidrag, Tord – Tack för ett bra program, Lasse – Bra jobbat, Eva & Lasse, Anonym A, Katrin, Milada, Tommy, Birgitta, Carin, Gertiepie, Anonym T, Roland, Liselott, Anonym M, Anne-Marit, Magnus, Gabor, Mikael, Anton, Kristina, Margareta, Mikael.